Over Ons

Oorsprong Amsterdamse winkel.

Sinds 1919 aan de Amsterdamse Haarlemmerdijk oprichtte Dubai Jewels zijn eerste winkel, In 1978 verhuisde de winkel naar de Marktgracht in Almere Haven. Juwelier Dubai Jewels vestigde zich als eerste juwelier in Almere. Sinds 2003 is de juwelier gevestigd aan de Bottelaarpassage 79-81 in Almere Stad.

Juwelier in Almere | Diamanten - Juwelen - Horloges en goudinkoper

Juwelier in Almere gezocht? Wij zijn een zelfstandige juwelier, goudsmid en goudinkoper in het centrum van Almere. Inmiddels hebben we jaren ervaring met het inkopen van goud, het verkopen en smeden daarvan. Dubai Juwelier biedt een ruim assortiment aan gouden en zilveren juwelen aan die verkrijgbaar zijn tegen zeer concurrerende prijzen.

Ook kunt u bij ons terecht voor het laten maken van een sieraad op basis van een eigen ontwerp. Hierbij geniet u van jaren ervaring en concurrerende prijzen.

Zelfstandige juwelier te Almere

  • Ruime collectie
  • Jaren ervaring
  • Kwaliteit voor een lage prijs
  • Een sieraad met eigen ontwerp is ook mogelijk

Bekijk ons aanbod in de fysieke winkel aan de Bottelaarpassage 79-81 te Almere. Wanneer u vragen heeft kunt u ons bereiken via 036 – 52 22 910 of door het contactformulier in te vullen.

Van Horloges tot trouwringen

Bij ons kunt u terecht voor een verscheidenheid aan diensten:

  • Juwelen en Horloges;
  • Goudinkoop;
  • Oorprikken;
  • Reparaties en onderhoud;
  • Trouwringen

Goud en Zilver scherp geprijsde juwelen

In ons uitgebreide assortiment treft u 14 en 18 karaats gouden sieraden aan, briljante sieraden, horloges, trouwringen en zilver. Daarnaast hebben we gouden sieraden, geïmporteerd uit diverse landen.

Waaronder uit Dubai, India en Italië. De sieradencollectie bestaat uit sieraden zoals ringen, armbanden, colliers, oorbellen, kettingen en nog veel meer. Daardoor geniet u van een zeer grote collectie tegen een scherpe prijs.

De inkoop van goud

Als in goud gespecialiseerde juwelier kunt u bij ons ook terecht voor de Inkoop van goud in Almere. De goud producten die wij inkopen zijn: kapotte sieraden, tand goud, juwelen, gestempelde baren, gouden voorwerpen, goudsmid vijlsel, munten en horloges. Tevens bieden we ook zilverinkoop.

Wij hanteren hoge prijzen per gram goud. Bezoek de prijzen pagina gerust voor een overzicht van de huidige prijzen. Goud handelaren die 200 gram of meer willen verkopen kunnen rekenen op extra hoge prijzen. Om een afspraak te maken voor de verkoop van uw gouden of zilveren producten kunt u te allen tijde telefonisch contact opnemen via 036 – 52 22 910.

“U geniet van kwalitatieve juwelen tegen een concurrerende prijs”

De mooiste trouwringen

Zoekt u een mooie trouwring omdat u binnenkort het huwelijksbootje in gaat stappen? De trouwring is een belangrijk onderdeel van een huwelijk. Wij adviseren u daarom graag bij het kopen van een mooie ringen set. Als zelfstandige juwelier te Almere bieden we een ruim aanbod aan unieke trouwringen in Almere aan.

Ons assortiment bestaat onder andere uit ringen van merken als Cilor, Aurodesing, Sieger, Rubin en eigen merk trouwringen Goud en Zilver. Wilt u echt uitpakken voor uw huwelijk en een ring op basis van een eigen ontwerp laten maken? Dan biedt Dubai Juwelier u die mogelijkheid ook. Onze specialisten helpen u graag met het ontwerpen van een exclusieve trouwring.

Eigen sieraad ontwerpen

We beschikken over een assortiment met de meest prachtige sieraden. Daarnaast kunt u bij ons ook uw eigen sieraden ontwerpen. Hoe leuk zou het immers zijn om sieraden te dragen die u helemaal zelf ontworpen heeft.

Een compleet uniek en authentiek sieraad dat verder niemand heeft. Dit is een bijzonder cadeau voor een ander, of voor uzelf.

Oorgaatjes schieten

Bij onze juwelier kunnen jong en oud terecht voor het schieten van oorgaatjes. Hierbij maken we gebruik van de kwalitatieve en steriele producten van het bekende merk Studex. Voor het laten plaatsen van oorbellen hoeft u echter geen afspraak te maken.

U kunt gewoon langs komen in onze fysieke winkel. Voor u het weet heeft u nieuwe gaatjes in uw oren.

Kwaliteit voor een lage prijs

Bij onze juwelier in Almere Centrum bent u gegarandeerd van kwaliteit voor een lage prijs. Dit is mogelijk doordat we één van de weinige juweliers zijn die haar goudverwerking in eigen beheer heeft. Daardoor besparen wij veel kosten en geniet u van kwalitatieve sieraden voor een concurrerende prijs.

De waarde van goud

Van goud is het algemeen bekend dat de metaalsoort erg waardevol is. Waarom is dat eigenlijk zo? Al ruim 2000 jaar geleden werd goud als betaalmiddel gebruikt. De hoge vraag dankt de edelmetaal al vanouds aan zijn unieke kleur en magische uitstraling. Het is een natuurlijk product en daarom schaars.

Goud niet alleen gebruikt voor sieraden of betalingsmiddel. Het is ook een zeer goede warmte en elektriciteit geleider en daarom veelvuldig gebruikt in de elektronica branche en de industrie. Vraag ons gerust naar de actuele goudprijs.

Kom gerust eens langs

Heeft u een vraag over ons assortiment? Wilt u meer weten over de inkoop van goud of de prijzen? Zou u graag een juweel laten maken van uw eigen ontwerp? Onze juwelier in Almere helpt u graag verder.

Voor al uw vragen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 036-5222910, of door middel van het online contactformulier. Natuurlijk heten we u ook van harte welkom in ons pand aan de Bottelaarpassage 79-81 te Almere.

Ter verbetering van onze dienstverlening wordt op deze website gebruik gemaakt van cookies.